Bekijx

Multimedia

Fotografie Videografie Webdesign Mobile website Startpagina Grafische vormgeving Contact

WEBDESIGN


Webdesign is een vorm van grafische vormgeving. Grafische vormgeving is het toepassen en opmaken van bestaande beelden en teksten tot een doeltreffend samengesteld beeld. En of het dan om een poster, brochure of website gaat, dat maakt helemaal niet uit. Bij webdesign richten wij ons op het midden en kleinbedrijf of te wel het MKB. Misschien is het kleinbedrijf voor ons nog wel de grootste doelgroep. Waarom? Dat leggen wij u graag uit.

WEBSITES vanaf  € 695.-


Bij het grafisch ontwerp van websites richten wij ons volledig op betaalbaarheid. Onze kracht is de kennis van grafische vormgeving en niet de kennis van html, php, seo en noem maar op. Natuurlijk weten wij er voldoende van om een representatieve website te uploaden, te onderhouden en uw website goed vindbaar op het world wide web te maken. Dat hebben we immers bewezen, maar wij houden het basic, net als deze website.

 

En laten wij eerlijk zijn, in de meeste gevallen is dit ruimschoots voldoende en scheelt dit u al snel 50 tot 75% in de portemonnee! Leg uw wensen gewoon eens bij ons neer zodat wij kunnen aangeven of wij uw project aankunnen.   

Ook voor uw webwinkel


Er zijn ongelofelijk veel manieren om een webwinkel te lanceren. Als het geen ramp is dat er reclame in uw webwinkel naar voren komt kan het met enig doe-het-zelf-werk en wat beperkingen zelfs helemaal gratis. Wilt u echter een webwinkel met een geheel eigen smoel, dan helpt Bekijx Multimedia u graag verder.    

Mobile website


De tijd dat iedereen achter een bureau en een computer-scherm over het Internet surfde ligt echt ver achter ons. Websites bekijken op een laptop of tablet is geen probleem. Deze schermen hebben een hogere resolutie zodat dat wel goed komt. Een smartphone- of iPhone-gebruiker heeft echter een hekel aan het voortdurend moeten vergroten en verkleinen. Het automatisch aanpassen van het beeld kan, maar geeft vaak een ontevreden resultaat. Om niet in peperdure oplossingen te belanden maakt Bekijx Multimedia, afhankelijk van uw doelgroep, vaak een korte bondige mobile website, naast de standaad versie, met een extreem snelle laadtijd. Dat surft overal.  

SAUNATECHNICS is fabrikant van sauna-gaskachels. Deze website lijkt in het begin alleen de urgente basis-informatie te geven, maar zij die meer willen zien duiken in deze website de diepte in. Zo moet het volgens Bekijx ook werken. Daarnaast is deze website volledig drietalig aangezien het bedrijf exporteert.   

De website van Excellent Geveltechniek moet juist veel laten zien en de tekst is minder belangrijk. Om door zoekmachines gevonden te worden is een juiste tekst echter heel belangrijk. Toch is ons doel behaald. Kijk maar eens door op de foto te klikken.     

Een bedrijf presenteren met een grote verscheidenheid aan doelgroepen blijft een uitdaging. De potentiele bezoeker wil snel kunnen vinden wat hij of zij zoekt maar willen vaak ook later achterliggende informatie kunnen vinden. Voor dienstverlendende bedrijven in de leisure en wellness is sfeer en presentatie op het web van het bedrijf en mogelijkheden enorm belangrijk. Dat bepaalt of ze naar u of uw collega gaan! De website van Sauna het Friese Woud kent een groot aantal (diepte)niveaus met reserverings-systemen en een webwinkel.      

En verder?


Verder valt er over webdesign helemaal niet zoveel te zeggen en vinden wij dat velen er erg gecompliceerd over spreken. Natuurlijk zullen er bedrijven zijn die uiteenlopende faciliteiten op hun website wensen die echt ontwikkeld moeten worden. Ja, daar is een andere kennis voor nodig dan grafische vormgeving. Voor alle andere bedrijven is er Bekijx Multimedia. Bekijk gewoon een aantal websites van Bekijx door op de voorbeelden te klikken en oordeel zelf.

Voor non-profit organisaties zoals amateur-verenigingen knijpt Bekijx een extra oogje toe. Wij weten hoe lastig het woord ‘budget’ is. Gratis kan natuurlijk niet, maar kom eens praten. We komen vast tot een passende oplossing. De website van JOP (Jongeren op Planken) is daar een mooi voorbeeld van. (Deze website is nog in ontwikkeling, u ziet de oude versie nog staan bij aanklikken.)      

Een mooi voorbeeld van een uiterst basic website waar ambachtelijkheid het sleutelwoord is. Kaasboerderij De Kloosterhoeve heeft daar voor gekozen.      

Toch leuk om een website te mogen opmaken voor een kunst-schilder in het zuiden van Frankrijk. Zo ga je nog eens internationaal. Dat is deze website overigens ook. Frans- Engels- Nederlands- en Duitstalig.

Ook een voorbeeld van een website voor een non-profit organisatie. Dit keer voor de politieke partij Weststellingwerfs Belang.

Als saunabouwer en adviesbedrijf voor de sauna- en thermen-branche wil je natuurlijk representatief voor de dag komen. Het leuke van deze website is, is dat de door Bekijx ontworpen brochure voor Stijlvol Wellness gebruikt is als basis voor deze website.  

Fotografie Videografie Grafische vormgeving Contact

U ziet aan de voorbeeld websites dat basic voor al deze organisaties ruim voldoende is. Natuurlijk heeft elke grafische vormgever een eigen stijl die u over het algemeen kunt terugvinden in een website. Een stijl moet je liggen en moet bij een persoon, bedrijf of organisatie passen. Wij hebben geprobeerd divers te zijn in de keuze van voorbeeld websites betreft onderwerpen. Van vereniging tot ambacht naar dienstverlenend en zakelijk.

Interesse? Een persoonlijk of telefonisch gesprek geeft veel duidelijkheid of onze mogelijkheden en kosten passen in het beeld dat u bij uw nieuwe website heeft!  

Grafische vormgeving en webdesign voor website en webwinkel.

Referenties