Bekijx

Multimedia

Fotografie Videografie Webdesign Mobile website Startpagina Grafische vormgeving Contact

DIGITALE VIDEOGRAFIE


De consument (uw gast, cliënt of klant) wordt steeds luier. Dit klinkt niet vriendelijk, maar teksten worden nauwelijks gelezen. Plaatjes kijken gaat dan al een stuk beter. Maar ook plaatjes worden na de zesde muisklik weggedrukt. Komt er bij het openen van een website echter meteen een film tot leven, waarbij ontspannen achterover geleund in de stoel, naar gekeken en geluisterd kan worden, dan heeft u deze consument gewonnen!


Bekijx Multimedia heeft zich gespecialiseerd in korte promotiefilms waarbij u binnen een enkele minuten vertelt waarom de kijker absoluut contact met u moet zoeken. Afhankelijk van het onderwerp (aandachtsboog) kan zo’n film tot maximaal 5 minuten duren, soms moet het veel korter, bijvoorbeeld in 20 seconden, al of niet met een voice-over (vertellende stem). Bekijx Multimedia kan u adviseren en kan de volledige productie in eigen beheer uitvoeren.

Klik op een film om te stoppen of af te spelen

BETAALBAAR  (vanaf € 495.-)


De kracht van Bekijx Multimedia op het gebied van video is de betaalbaarheid. Natuurlijk werken met professionele en goede apparatuur dat voldoet aan de eisen die voor onze producties nodig zijn. Niet meer en niet minder dan dat. Wij investeren niet in peperdure systemen, eddit-ruimten, audiostudio’s en kantoorruimte waardoor de productieprijs van films extreem hoog worden. Wij houden het primair basic en dit is in 99% van alle situaties meer dan voldoende. En als dit wel eens nodig is om meer te hebben, dan huren wij gewoon.

BASIC MOGELIJKHEDEN


Onze basic mogelijkheden:

- Videoregistratie op HD (1080i) niveau. Dit is vergelijkbaar met HD televisie kwaliteit.

- Meercamera registraties voor theater. Hier hebben wij een aparte website voor.

- Editten (volledige video-bewerking).

- Toevoegen rechtenvrije muziek.

- Opnemen en toevoegen van voice-overs (vertellende stem).

- Audio opnemen van muzieknummers (akoestisch instumentaal en zang) t.b.v. videoclips.  

- Implementatie op website vanuit YouTube

- Aflevering op DVD, Blu Ray, MP4 en/of AVI voor presentatiedoeleinden op beeldschermen en beamers.


Wilt u meer? Grote kans dat dit gaat lukken, maar dan valt dit buiten onze basic mogelijkheden.


THEATER VIDEOREGISTRATIES


Bekijx Multimedia kent een aantal cameramensen met hart voor theater, toneel, cabaret en musical. Zij vormen inmiddels een theater registratie-team. Enthousiaste mensen zijn nodig binnen deze tak van sport. Zij weten namelijk dat er binnen het professionele- en amateurtheater vrijwel nooit voldoende budget zal zijn om een professionele meercamera-registratie te laten verzorgen.


En dit is ook logisch. Het verzorgen van een enkele professionele drie- of vier-camera registratie inclusief het editten (het bewerken en monteren van beeld en geluid) kost al snel een 40 a 50 manuren en dit samen met de huur van geschikte camera’s, reis- en verblijfskosten loopt het bedrag al snel op naar de € 2500,00 exclusief BTW. En dan is er nog geen DVD gebrand en geen cover gemaakt! Deze (extra) kosten zijn vanuit de opbrengst meestal niet op te brengen.

Het theater-team heeft onder supervisie van Bekijx Multimedia een formule neergezet zodat het u als vereniging, individu of gezelschap eigenlijk niets hoeft te kosten. Zijn wij dan gek? Ja, gek van theater! Wij vinden het belangrijk dat er representatieve registraties gemaakt worden en genieten van dit werk. Daarom zien wij theater-registraties niet volledig als inkomen.


Lees verder en ontdek onze formule


SoundT is onze audio-tak. Maar SoundT gaat veel verder dan het ondersteunen van Bekijx met audio. Registraties van zang en instrumenten, en of koor, het opnemen van een eigen CD, zaalversterking? Roept u maar!


Meer informatie.

Videografie, videoproducties, filmproducties, theater video meercamera registraties, instructiefilms, bedrijfsfilms, promotiefilms.

Website voor particuliere opdrachten Fotografie Webdesign Grafische vormgeving Contact Referenties SoundT audio Theater videografie