Bekijx Multimedia

Erik Bierenbroodspot

T: 06-13677951

E: email@bekijx.nl

FOTOGRAFIE & BEELDBEWERKING


Fotografie blijft altijd de basis voor een efficiënte marketing.

Ondernemers ervaren de kracht van een groot aantal beschikbare beelden die vrij in te zetten zijn als ondersteuning in advertenties, brochures, posters, vlaggen, billboards en op het Internet.

 

Bekijx vult en verzorgt uw databank beelden graag en maakt ze geschikt voor vele doeleinden. Bekijx’s specialiteit is het creëren van sfeerbeelden door middel van HDR-techniek om hoge contrasten te overbruggen maar beschikt over een volledige portable studio.VIDEOGRAFIE & VIDEOPRODUCTIES


Bewegende beelden winnen snel terrein. Een korte bedrijfs-impressie, videoclip, promotie-trailer of instructie op uw website, een krachtige presentatie op een beurs, marketing via narrow-casting doet meer dan duizenden woorden. Bekijx filmt als het nodig is met meerdere camera’s tegelijkertijd. In de studio mixen zij al het materiaal tot een representatieve video en plaatsen er muziek en/of voice-overs achter. Ook het geluid is bij Bekijx in goede handen met mogelijk-heden tot het mixen van 16 audiokanalen.WEBDESIGN &

SOCIAL MEDIA


Heeft Bekijx uw sfeer in de foto’s en videobeelden te pakken, dan is de stap naar webdesign relatief simpel. Bekijx weet wat effectief design is, kent uw product en uw wensen inmiddels door en door.  U zult verstelt staan hoe snel Bekijx uw onderneming op het world wide web weet te profileren. Webwinkels en reserveringsformulieren zijn voor ons aangename uitdagingen.


De koppeling met bijvoorbeeld Facebook, zet nog eens extra kracht bij.GRAFISCHE VORMGEVING

Het gevoel bij uw bedrijf is er, evenals de vele beelden en teksten. Bekijx Multimedia weet dan ook in no-time uw ontwerpen voor al uw drukwerk te realiseren en u, maar zeker uw gasten, cliënten of klanten, telkens te verrassen. De enorme besparing in tijd door alle visuele diensten bij Bekijx onder te brengen ziet de ondernemer natuurlijk terug in de factuur.


Van briefpapier, brochure, roll up banners tot beurswanden.BEKIJX OOK VOOR PARTICULIEREN
Bekijx Multimedia richt zich primair op het MKB (het bedrijfs-leven) en is sterk in sfeerbeelden. Het is niet voor niets dat de wellness-branche zoals sauna’s en beautysalons en de recreatiecentra Bekijx al jaren weten te vinden. De eigenaar van Bekijx, Erik Bierenbroodspot, is zelf dan ook jaren in die branche werkzaam geweest en weet waar de consument gevoelig voor is.

Zolang de agenda dit toe laat neemt Erik ook af en toe particuliere opdrachten aan zoals reportages en portretten. Als vorm van vrije expressie mag Erik graag met modelfotografie bezig zijn.WERKTERREIN


Bekijx Multimedia is vooral actief in Friesland, Drenthe, Zuidwest Groningen, de kop van Overijssel en de Noordoost-polder. Dit is ongeveer tot een afstand van 55 km vanaf onze vestigingsplaats Steggerda. Hierbinnen vallen de plaatsen Zwolle, Heereveen, Hoogeveen, Emmeloord, Urk, Leeuwarden, Assen Drachten en Groningen.Bekijx Multimedia

Erik Bierenbroodspot

T: 06-13677951

E: email@bekijx.nlBekijx Multimedia heeft een aantal relaties op grotere afstand. Dat vertrouwen geeft ons een heel goed gevoel. Deze bedrijven zoeken het vooral in de sfeer dat Bekijx als geen ander weet weer te geven.Telefoon:

06-13677952


Bekijx

Multimedia


Deze web-pagina is speciaal gemaakt voor smartphones en iPhones (320 px) en heeft een sterk beperkte inhoud. Voor uitgebreide informatie bezoekt u onze website op een groter beeldscherm.