Bekijx

Multimedia

Fotografie Videografie Webdesign Mobile website Startpagina Grafische vormgeving Contact

GRAFISCHE VORMGEVING IS EIGENLIJK WERKEN AAN ONS EINDRESULTAAT


Wij zijn hierin eerlijk, het aller prettigste vinden wij het verwerken van het door ons zelf geschoten foto-materiaal tot een pakkende brochure, folder, flyer, roll-up banner, poster, vlag, banier, beurswand of noem maar op. Bij Bekijx Multimedia is het niet knippen, plakken en drukken. De beelden (foto’s) zijn allemaal al tot in de puntjes afgewerkt. En dat ziet u terug in het eindresultaat! Maar natuurlijk verwerken wij ook beelden van anderen in het ontwerp, mits u natuurlijk over de rechten beschikt om dit te mogen doen.    

ROLL-UP BANNERS


Roll-up banners zijn effectief binnen marketing. In uw showroom, bij uw balie, op beurzen of tijdens trainingen. Ze zijn super handig mee te nemen en staan in no-time. En de kosten? Dat is tegenwoordig gewoon lachen! Vraag er ons eens gewoon naar en lach mee. De banners hiernaast zijn gemaakt voor Wellness Inspirations. Helaas bestaat het bedrijf niet meer.     

Brochures en folders met sfeer en uitstraling. Natuurlijk is de sfeer dat een brochure moet uitstralen afhankelijk van uw dienst of product. Het moet de kijker ogenblikkelijk interesseren. Bekijk zelf maar eens vluchtig een tijdschrift zoals u dit in de wachtkamer bij de huisarts doet. Uw interesse wordt gewekt door een afbeelding en/of door een korte koptekst en vervolgens gaat u de tekst lezen omdat uw interesse is gewekt. U was anders al pagina’s verder doorgebladerd. Beeld is extreem belangrijk in reclame. U ziet hier een dubbele pagina uit de brochure voor Stijvol Wellness waarvoor wij de fotografie en de grafische vormgeving hebben gedaan. De teksten zijn op verzoek van Stijlvol Wellness gemaakt door Studio Janette Weultjes. Wij zijn een groot voorstander om uw uitstraling (wij noemen dat uw ‘smoel’) door te trekken in al uw uitingen.  

Kijk eens naar de foto van de brochure-pagina boven deze tekst en klik dan eens hier om de website-pagina te zien. Herkenning is belangrijk in marketing en als Bekijx Multimedia al het ‘beeld’ voor u mag verzorgen valt dat vanzelf op z’n plaats!  

FLYERS EN STOEPBORDEN


De poster hiernaast is geprint voor een stoep-bord van Tanning Studio Wolvega. Maar met een adres en telefoonnummer erbij zou het zo gebruikt kunnen worden voor een flyer. Door een extreme prijzenslag bij de drukkerijen is flyeren tegenwoordig vrijwel voor iedereen haalbaar. U kunt uw eigen huisdrukker opdracht geven, maar wij kunnen ook het drukwerk tegen zeer concurrerende tarieven voor u laten verzorgen!

VLAGGEN EN BANIEREN


Beweging valt altijd op. Wij ontwerpen graag uw vlaggen en banieren. Voor buiten, voor binnen zoals bij uw presentatie of beurs.     

CARDS


Kunststof cards die lijken op een bankpas betreft formaat en materiaal zijn enorm in trek. En of het dan gaat om een Gift-card (een moderne ‘digitale’ vorm van cadeaubon zoals hierboven voor SPA en route) of over een variant als visitekaartje, dat maakt helemaal niets uit. De card-leveranciers rekenen vaak een aanzienlijk bedrag voor het grafisch ontwerp van cards en zo nodig card-dragers.

Bespaar hierop en mail Bekijx!   

BEURSWANDEN EN SPANDOEKEN


Beurswanden zijn relatief kostbaar maar natuurlijk gemaakt van een prachtig materiaal waar wij graag mee werken. Het kan echter ook een stuk voordeliger en dat is weer interessant voor bedrijven die niet meerdere malen per jaar als standhouder op een beurs staan. Dan printen wij graag op doek. Een heel stuk goedkoper en u kunt het natijd gebruiken als spandoek. In weer en wind. Hier ziet u een voorbeeld van SAUNAtechnics. Hiervoor zijn 4 spandoeken gebruikt en een lange sticker.   

EIGENLIJK KAN ALLES


Tegenwoordig valt vrijwel alles te bedrukken. Papier, kunststof, hout, doek, aluminium, zeg het maar. Zolang wij kunnen beschikken over de juiste aanleverspecificaties geven wij het vorm. Bekijx Multimedia drukt en/of print zelf niet. Het is aan u of wij onze relaties laten drukken of dat u graag van uw eigen drukkerij gebruik wenst te maken. Laat ons een prijs uitbrengen en beslis dan! O ja, natuurlijk ook gewoon voor uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.    

Fotografie Videografie Webdesign Grafische vormgeving Contact

VEEL WELLNESS


Bekijx Multimedia heeft veel bedrijven uit de leisure- en wellnessbranche in haar portefeuille. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de achtergrond van de ondernemer, maar ook omdat deze branche enorm gevoelig is voor een juiste en pakkende sfeer. Beweegt u zich binnen een totaal andere branche, laat u zich daardoor niet weerhouden Bekijx te contacten. Wij staan open voor alle ideeën en zien uw project als een nieuwe uitdaging!


WANNEER DRUKKEN (OFF-SET) EN WANNEER (DIGITAAL) PRINTEN


Off-set is veel goedkoper bij gelijke hogere aantallen op papier gedrukte bestanden. Bij kleinere aantallen is digitaal printen meestal in het voordeel. Afhankelijk van het uiteindelijke product en het formaat ligt het omslag punt tussen de 250 en 1000 exemplaren.

Zo worden bijvoorbeeld stoepborden en roll-up banners digitaal geprint en strooi-flyers gedrukt. De kwaliteit van off-set is in principe hoger. Bij de huidige digitale kwaliteitsprinters is dit verschil echter alleen maar door een expert te zien en dus eigenlijk te verwaarlozen. Moeilijk te bedrukken materiaal, zoals bijvoorbeeld textiel, kan vaak beter gezeefdrukt worden. Zeefdruk is zeker bij een donker basismateriaal vaak veel beter (een betere dekking).

  

Bekijx Multimedia werkt samen met vijf drukkerijen met elk hun eigen ‘specialisme’. Door onze aanzienlijke afname bij deze drukkerijen kunnen wij zeer scherp inkopen en vervolgens u een scherpe prijs bieden voor druk- en printwerk. Ook al doen wij dit niet zelf. En snel zijn wij samen ook! Na goedkeuring van het ontwerp is het drukwerk vrijwel altijd binnen 5 werkdagen bij u thuis. En als het moet nog sneller, alleen zal onze drukker dan extra kosten in rekening brengen die wij natuurlijk vervolgens weer aan u moeten doorberekenen. Voorwaarde tot drukken of printen via Bekijx Multimedia is dat wij de grafische vormgeving verzorgd hebben.
Bekijx Multimedia voor al uw print- en drukwerk mits door ons vorm gegeven. Briefpapier, enveloppen, ansichtkaarten, boekenleggers, brochures, magazines, bureau onderleggers, CD & DVD covers, deur- en stuurhangers, makelaarsborden, entreekaarten, flyers, folders, fles halslabels, notitieblokken, offertemappen, placemets, posters, roll-up banners, stoepbord-posters, schoolschriften, spandoeken, stickers, visitekaartjes, vouwkaarten, wenskaarten, vlaggen, baniers, beurswanden, tja wat eigenlijk niet!