Bekijx

Multimedia

Fotografie Videografie Webdesign Mobile website Startpagina Grafische vormgeving Contact Referenties HDR-fotografie Afwerkingen

DIGITALE FOTOGRAFIE


Bekijx Multimedia vertaalt uw idee naar een (on)gewoon beeld. Pakkend en bruikbaar voor uw advertentie, brochure, billboard en website. We maken gebruik van de digitale technieken bij het monteren, retoucheren en vrijstaand maken van de foto’s.


Bekijx Multimedia is sterk in sfeerbeelden. Het is niet voor niets dat veel van de opdrachtgevers van Bekijx Multimedia zich met Leisure en Wellness bezig houden. Bij het fotograferen van hotels, restaurants, campings, bungalowparken, sauna-, beauty- en heath-bedrijven is het neerzetten van een goede pakkende sfeer bepalend voor succes. maar we doen natuurlijk in principe alles.


Bekijx Multimedia werkt regelmatig in opdracht van uitgeverijen en tijdschriften op locatie. We maken nieuw materiaal dat de boodschap uitdraagt en het verhaal vertelt.

DIGITALE BEELDBEWERKING


Beelden optimaliseren voor het doel waarvoor het gebruikt gaat worden is belangrijk. Een beeld voor projectie op een beeldscherm ontvangt een andere bewerking dan een beeld bedoeld voor drukwerk.


Moeten er beelden vrijgemaakt worden van de achtergrond? Moet er kleur worden toegevoegd of juist uitgehaald worden? Is retoucheren noodzakelijk?


De liefde voor het beeld gaat bij Bekijx Multimedia verder dan het schieten van een plaat.  

Beeldbewerking

LEES MEER OVER BEELDBEWERKING


HDR FOTOGRAFIE


Ook al is HDR-techniek (een techniek om hoge contrasten tussen licht en donker op te vangen) niet altijd zaligmakend, is dit een techniek dat Bekijx Multimedia graag bij stills gebruikt. Er is geen overlast van een overdaad aan apparatuur op de werkvloer en er kan relatief snel gewerkt worden zonder de zaak van de opdrachtgever te hoeven ‘verbouwen’. Lukt het met HDR niet, dan hanteren wij onze volledig portable studio om de compositie uit te lichten.


Niet alleen bij sfeerbeelden, maar ook bij het fotograferen voor de makelaardij hanteren wij graag HDR.

LEES MEER OVER HDR-fotografie

Deze panoramafoto van een kelo-sauna in Thermen Bussloo is gemaakt uit 3 HDR-foto’s. Een HDR-foto bestaat hier uit 4 foto’s. In totaal zijn er dus 12 foto’s nodig geweest om dit resultaat te verkrijgen. Het overbruggen van lichte en donkere partijen met optimale doortekening en behoud van sfeer maakt deze foto bijzonder. Alle benodigde foto’s zijn gemaakt bij het bestaande aanwezige licht.

FOTO-MODELLEN EN (EDEL) FIGURANTEN


Bekijx Multimedia zet regelmatig modellen in bij fotografie en filmproducties. Zo ook voor deze opname voor een folder van de Airchair (zweefstoel). Bekijx beschikt over een groot netwerk vrouwelijke en mannelijke modellen, (edel)figuranten, professionals en amateurs, in vele leeftijden, zodat wij eigenlijk wel kunnen stellen voor elke situatie een goede oplossing te kunnen bieden.


Ben je model en lijkt het je leuk om te poseren bij opnamen van Bekijx? Stuur dan eens een paar foto’s van jezelf (het liefst zo natuurlijk mogelijk) per email. Misschien nodigen wij je wel  uit om een proefshooting met ons te doen. Wij hebben lang niet altijd ‘de ideale maten’ nodig. Er representatief en verzorgd uitzien is vanzelfsprekend wel belangrijk.     

In detail


Of het nu gaat om fotografie van food ter ondersteuning van uw menukaart of om hang- en sluitwerk als u ‘in deuren en kozijnen’ zit, Bekijx Multimedia weet er raad mee en legt alles tot in detail vast. Hier ziet u een gerecht uit handen van Chef-kok Dennis werkzaam bij Hotel Lunia in Oldeberkoop.     

Bedrijfsfotografie, reclamefotografie, bedrijfsreportages, architectuurfotografie, food fotografie of culinaire fotografie, en interieurfotografie. Maar ook voor portretten bent u als ondernemer bij Bekijx Multimedia op het goede adres. Bekijx Multimedia streeft naar een professioneel eindresultaat tegen betaalbare tarieven. En Bekijx is helder: Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan neemt u de afbeelding(en) gewoon niet af!   


Naast onze dienstverlening op het gebied van fotografie voor bedrijven (MKB) nemen wij ook particuliere opdrachten aan. Voorwaarde voor particuliere opdrachten is dat wij wel het uiterste naar voren willen kunnen halen. Het even snel een foto maken is er wat ons betreft niet bij!    

SFEER IN WELLNESS & LEISURE


De wellness-branche (sauna, thermen, SPA, fitness, beauty & body) en de Leisure-branche (vakantie-accommodaties, hotels en andere vrije tijd invullende organisaties) vragen als geen ander om de sfeer van de faciliteiten en het bedrijf 100% goed en pakkend in fotografie weer te geven.


De door Bekijx opgebouwde ervaring in deze branche is een kracht om juist dat vast te leggen in beeld.


     

Website voor particuliere opdrachten Videografie Webdesign Contact Referenties HDR-fotografie Afwerkingen Beeldbewerking

Deze pagina is in onderhoud.

Grafische vormgeving HDR fotografie