Bekijx

Multimedia

Fotografie Videografie Webdesign Mobile website Startpagina Grafische vormgeving Contact

Loading...

Ons vestigingsadres:


Kallenkote 27

8345 HC  Kallenkote


Telefoon Erik: 06-13677951Onze telefoon staat tijdens werkzaamheden meestal op stil, zeker tijdens foto- en videografie. Wij prefereren daarom contact via email: email@bekijx.nl.De afbeelding van Google Maps hiernaast geeft een indicatie van ons directe werkgebied. Dit bestrijkt een gebied tot een afstand van plm. 55 km af Steggerda, ons vestigingsadres.


Wij weren projecten op grotere afstand zeker niet! Tegenwoordig werken wij zo veel via het Internet dat wij reistijden tot een minimum kunnen beperken.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte waar wij mee bezig zijn!  


GEDREVEN ONDERNEMER


Wij beseffen ons dat u bij het bekijken van deze website mogelijk het idee krijgt dat Bekijx Multimedia een groot bedrijf is. Laten we dat idee snel uit uw hoofd halen.


Zonder een luxe kantoor, zonder secretaresse, zonder medewerkers, maar met een enorme gedrevenheid en snelheid laat Erik Bierenbroodspot ondernemers al tientallen jaren zien dat een professioneel eindresultaat niet samen hoeft te gaan met het diep in de buidel tasten. Het combineren van fotografie, videografie, webdesign en grafische vormgeving (DTP-werk) heeft grote voordelen. De relaties van Bekijx hoeven maar te roepen en een volledige database vol met werk komt tevoorschijn om snel en efficiënt drukwerk voor te bereiden en uw website van nieuw materiaal te voorzien. Erik kent zijn relaties door en door, weet wat hun wensen zijn en speelt hier rap op in.


Door veel zelf op te pakken en zo nodig gebruik te maken van een netwerk aan deskundigen die zijn missie delen, laten hij zien dat een professioneel eindproduct niet samen hoeft te gaan met het diep in de buidel tasten.     

   

MIJN GARANTIE’S ZIJN NIET M’N BLAUWE OGEN


Mijn voorwaarden zijn helder en transparant. Bekijx Multimedia rekent een bescheiden start-tarief voor elke opdracht. Hieruit worden de kosten gedekt. Alle uren en verdere kosten die nodig zijn om aan uw vraag te kunnen voldoen worden helder en duidelijk van tevoren met u afgesproken. Zolang de opdracht blijft zoals het in de basis was, zult u nooit met onverwachte extra kosten geconfronteerd worden. Indien u niet tevreden bent met het door ons geleverde eindproduct, en Bekijx Multimedia blijkt niet in staat om binnen redelijk termijn daaraan te voldoen, zijn alle uren die Bekijx Multimedia zelf gemaakt heeft om het eindproduct te realiseren voor onze eigen rekening en neemt u het product gewoon niet af. Wij willen alleen maar blije gezichten.


Gelukkig kan ik vertellen dat er nog nooit een aflevering geweigerd is. Natuurlijk is de één sneller tevreden dan een ander, maar het is tot dusver altijd naar beide tevredenheid afgerond. Daarom durf ik die garantie rustig te geven. U haalt per slot van rekening ook “zo maar” iemand in huis die u het volle vertrouwen moet geven.          

   

Mail mij uw telefoonnummer door en een tijd waarop ik u het beste kan bellen. Tot binnenkort!

Erik Bierenbroodspot

Bekijx Multimedia  | FOTOGRAFIE | VIDEOGRAFIE | WEBDESIGN | GRAFISCHE VORMGEVING